Primul concert in Piata Libertatii. Cine va urca pe scena?

Primul concert in Piata Libertatii. Cine va urca pe scena?

Primarul Nicolae Robu a anunțat vineri, 29 mai, că weekend-ul viitor va avea loc primul concert în Piața Libertății. Bineînțeles evenimentul se va desfășura cu respectarea noilor măsuri.

Vreau ca săptămâna viitoare să organizăm un concert în condițiile reglementate, adică cu maxim 500 de participanți, care vor sta pe scaune, vom lua toate măsurile de împrejmuire a zonei. Pentru că eu sunt convins că și timișorenii așteaptă semne de apropiere de normalitate. Vom încerca un concert în weekend-ul următor, în Piața Libertății ne gândim să-l facem, cu Phoenix, Cargo și Pro Musica, sper să poată toate cele trei trupe. Dacă nu pot toate vreau să-l facem oricum și doar cu o singură trupă“, a spus primarul Nicolae Robu.

Din 1 iunie vor putea fi organizate evenimente în aer liber cu participarea a cel mult 500 de persoane, cu păstrarea distanței sociale.

Doar o singură formație va urca pe scena din Piața Libertății sâmbăta viitoare.

Am luat legătura cu cele trei trupe menționate și singura disponibilă este Cargo. Așadar, sâmbăta viitoare, vom avea, în Piața Libertății, concert Cargo. Evident, cu toate măsurile anticovid luate și monitorizate cu strictețe! Facem pași de revenire la normalitate, dar cu precauție!“, a transmis primarul Nicolae Robu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *