Primarul unui oraș din vestul țării, amenințat cu moartea de viceprimar

Primarul unui oraș din vestul țării, amenințat cu moartea de viceprimar

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0
florin oancea

Scanda uriaș în Primăria Deva, izbucnit între noul primar Florin Oancea, și viceprimarul Răzvan Mareș. Florin Oancea a declarat presei că, astăzi, a fost amenințat cu moartea de viceprimarul Devei, înainte de începerea ședinței de consiliu local.

Înainte de a începe ședința, când știa că nu trec punctele care îl vizau pe dânsul, s-a aplecat spre urechea mea și mi-a spus: Nu mă voi lăsa până nu te omor. I-am spus că nu mă uit la șantajul lui și că nu mi-e frică de moarte, numai de Dumnezeu. Merg înainte, nu mă tem. Mareș are mulți scheleți în dulap. Ar trebui să-i fie frică de porcăriile făcute din postura de viceprimar. A format o caracatiță în primărie. Am să prezint ce contracte a semnat cu prietenii lui de pahar și de bani”, a declarat Florin Oancea, potrivit Hunedoara Liberă.

Pe de altă parte, viceprimarul Răzvan Mareș a negat că l-ar fi amenințat pe primarul Florin Oancea.

Ce-am făcut? L-am amenințat cu moartea pe Florin Oancea? Cred că ar trebui să-și facă o expertiză psihologică. Dacă vrea să facă circ, să facă circ. Să dea dovada. Haideți să fim oameni serioși, vorbim prostii din astea? Dânsul trebuie să înțeleagă că există și opoziție și putere. Poate să spună ce vrea dânsul”, a declarat Răzvan Mareș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *