Primarul Timișoarei spune lucruri trăsnite în SUA! ATAC uluitor la adresa RUSIEI pe baza unei supoziții

Primarul Timișoarei spune lucruri trăsnite în SUA! ATAC uluitor la adresa RUSIEI pe baza unei supoziții

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a lansat un atac fără precedent la adresa Rusiei. Explicația uluitoare a fost oferită pe tavă unui congressman american care s-a grăbit să-l aprobe. Robu a mărturisit politicianului de peste ocean că românii sunt și au fost mereu antiruși. A ținut rapid să-și posteze isprava pe pagina personală de Facebook

În cadrul celei de-a patra întâlniri din America, primarul Timişoarei Nicolae Robu a discutat cu congressman-ul Gregg Harper, despre situaţia din Ucraina şi despre poziţia României, vis-a-vis de acest război, care se desfăşoară la graniţa ţării noastre.

„A patra întâlnire oficială am avut-o cu Congressman-ul Gregg Harper, reprezentant al statului Mississippi. Domnia Sa a fost interesat de percepţia noastră asupra situaţiei din Ucraina, de poziţionarea cetăţenilor României, în general, în raport cu marile puteri -şi i-am explicat, bineînţeles, că românii sunt şi au fost mereu aşa, puternic proamericani şi antiruşi, antiruşi nu în raport cu oamenii, ci cu statul rus, în diversele sale formule de existenţa de-a lungul istoriei, mereu pus pe expansiune, pe hrapareala. I-am mai explicat d-lui Congressman că România, în ciuda unor puncte slabe pe care încă le mai are, este, totuşi, ţară cea mai aşezată din regiune, o ţară solid angrenată lumii democratice, partener fiabil al SUA. Am făcut comparaţii cu vecinii noştri imediaţi -Bulgaria, Serbia, Ungaria, Ucraina, dar şi din linia a două -de exemplu: Grecia”, a explicat Robu pe Facebook.

G. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *