Primarul Timișoarei nu vrea să își piardă timpul cu refugiații!

Primarul Timișoarei nu vrea să își piardă timpul cu refugiații!

- in Administratie, Locale, Stiri
0
refugiati

Primarul Nicolae Robu nu prea este de acord cu primirea refugiaţilor în Timişoara, sau în România. Edilul şef al Timişoarei crede că problema refugiaţilor este una mult mai complexă decât pare.

“Cred că nu trebuie să ne avântăm atât de uşor în ne a implica în acestă criză pentru  că până una alta avem o mulţime de probleme ale noastre pe care nu am fost în stare să le rezolvăm. Una din ele ar fi şi problema integrării romilor. Deci este o problemă şi noi trebuie să ne concetrăm să facem asta. Ce facem acum? Aducem  în România şi alţi cetăţeni care vor trebui integraţi. Dacă cineva îşi închipui că totul se reduce doar la a oferii un pat, o masă şi ceva de pus pe masă, înseamnă că nu înţelegem cât de complexe sunt lucrurile. Noi trebuie să înţelegem această complexitate, să ne vedem de lungul nasului, să vedem cât ne poate ţine cearceaful de sub noi şi plapuma de pus peste. Asta trebuie să facem”, a spus vineri, primarul Nicolae Robu.

Primarul Nicolae Robu spune că anumite obligaţii provin din apartenenţa UE, dar la care România trebuie să contribuie. „Evident anumite obligaţii derivă din apartenţa noastră la UE, dacă deciziile de acolo se iau corect democratic, atunci şi noi trebuie să le respectăm, dar trebuie să contribuim la  luarea acelor decizii pentru că nu suntem ţară de mâna a doua în UE, ci suntem membru egal cu celelalte ţări în acest club select numit UE. Nu aş fi deloc fericit ca din timpul meu mult care îl dedic pentru acest oraş, 12, 14, 16, 18 ore pe zi să rup o parte pentru a mă ocupa de cu totul şi cu totul altceva. Şi nu vorbesc deloc egoist, ci vorbesc cu loialitate faţă de oraşul meu”, a mai spus edilul şef.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *