Primarul Timișoarei își părăsește Mercedesul pentru … Zoe

Primarul Timișoarei își părăsește Mercedesul pentru … Zoe

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Municipalitatea a primit o mașină electrică pe nume Zoe, iar în curtea primăriei a fost amenajată o stație de încărcare a mașinilor cu motor electric. Primarul Nicolae Robu spune că Enel va finanța un studiu pentru amplasare unor stații de încărcare a mașinilor electrice.

Noi suntem interesați să promovăm transportul ecologic și încurajăm folosirea mașinilor cu motor electric pentru oraș. Acum suntem într-un moemnt foarte frumos ăncare partenerii noștrii Enel și Renault vin cu contribuții importante. Enel finanțează un studiu care va fi gata probabil la sfârșitul lunii iunie privind amplasarea în Timișoara a unui număr important de stații de încărcare a mașinilor cu motor electric. Se va merge pe ideea ca în zonele aglomerate, centrale de regulă să fie stații mai puternice, iar  în cartiere stații mai mici”, a spus marți, 27 martie, primarul Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei își va părăsi Mecedesul cu care circulă prin oraș pentru a merge și cu Zoe, mașina electrică.

Am primit o mașină, Zoe, din partea firmei Renaul pentru a o folosi gratuit timp de un an. Ni s-a creat o stație de încărcare aici încurtea primăriei. La următoare ședință de Consiliu Local vom aproba acest parteneriat și inclusiv preluarea mașinii. Evident că voi merge și eu, dar probabil nu numai eu, o să mai vedem”, a mai spus Robu.