Primarul Timisoarei a primit dedicatii de la un lautar, in Piata Traian. Explicatiile edilului Video

Primarul Timisoarei a primit dedicatii de la un lautar, in Piata Traian. Explicatiile edilului Video

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Ne pregătim de anul 2021, când Timișoara va deține titlul de Capitală Culturală Europeană, însă în Piața Traian s-a ajuns să se cânte manele. Mai mult, un lăutar care s-a aflat zilele trecute în piață pentru a cânta i-a făcut dedicații primarului Robu.

Pentru toți oamenii care ascultă muzica bună, pentru ascultătorii noștri, pentru doamna Flori de la Agil, pentru toți invitații, pentru toată lumea prezentă, mulțumim domnului primar. Și mai facem una frumoasă pentru toată lumea, pentru domnul primar, să dea D-zeu fericire la toată lumea, ne aude lăutarul spunând la microfon“, într-un filmuleț postat pe Facebook.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a precizat că nu permite ca în orice zonă din oraș să se cânte manele și să se facă dedicații, motiv pentru care a dat o notă internă prin care a interzis astfel de lucruri. De asemenea, primarul Timișoarei a venit cu o explicație incredibilă.

Edilul-șef susține că Ionuț Nasleu, directorul Piețe SA, ar fi încercat să-i educe pe țiganii din zona Traian punându-i să păzească, voluntar, căsuțele amplasate în cadrul târgului de produse tradiționale. Însă, țiganii i-au cerut lui Nasleu să-i răsplătească cu muzică lăutărească, iar șeful de la Piețe SA a fost de acord.

În Piața Traian sunt comasați oameni de o anumită factură, iar șeful de la Piețe a încercat să facă puțină educație acolo. Le-a explicat că nu este frumos ce se întâmplă, că ar fi frumos din partea lor să se reabiliteze și le-a spus să asigure paza în regim de voluntariat a acelor căsuțe, astfel încât alți confrați din comunitate să nu facă rele. Și ei au zis: șefu, am vrea și noi niște muzică lăutărească de-a noastră. Și aici s-a produs greșeala. S-a adus acolo nu știu ce formație sau interpret care a cântat ce a cântat și m-am trezit cu dedicații către primarul Timișoarei. Din păcate, s-a întâmplat fără supraveghere, e o realitate. Asta s-a întâmplat, e tragi-comic. Nimeni nu a stat acolo să vadă ce muzică se cântă. A durat puțin secvența asta, dar suficient să fie filmată“, a explicat Nicolae Robu.

https://www.facebook.com/watch/?v=756235084838795

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *