Primarul Robu: Vom interveni sa punem toate trotuarele la punct. Cele din centrul Timisoarei au prioritate

Primarul Robu: Vom interveni sa punem toate trotuarele la punct. Cele din centrul Timisoarei au prioritate

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu susține că le-a solicitat celor de la Direcția Edilitară ca, alături de Societatea de Drumuri Municipale, să intervină cât mai repede astfel încât toate trotuarele din centrul Timișoarei să fie reparate. Edilul Timișoarei spune că se va interveni pentru reabilitarea tuturor trotuarelor din oraș, dar prioritate au cele din zona centrală, care ar fi fost sparte ca urmare a intervențiilor realizate cu scopul mutării cablurilor aeriene în subteran.

Am cerut Direcției Edilitare ca alături de SDM să se concentreze pe repararea trotuarelor, mai ales din zona centrală, sparte pentru a fi duse în subteran cablurile. Vom interveni să punem toate trotuarele la punct, dar în zona centrală s-au spart aproape toate pentru a fi duse cablurile în subteran. În primăvară vom reface toate trotuarele și le vom amenaja cu totul altfel, cu plăci mari de pavaj, negre. Și o să arate foarte frumos toate trotuarele noastre, vom face piste de biciclete cât mai bune cu putință. Acum facem aceste intervenții reparative“, a explicat primarul Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a lăudat inițiativa ghilotina, pe care a inițiat-o în urmă cu câteva luni, precizând că operatorii de cabluri au început să se mobilizeze, astfel că le duc în subteran.

Acțiunea ghilotina a produs rezultate, sunt o mulțime de cabluri duse în subteran. Operatorii trebuie să înțeleagă că nu ne jucăm. Toți trebuie să se achite de obligația de a duce firele în subteran. Toți vedem ce bine arată catedrala fără cabluri în față. La data de 1 Decembrie s-au ridicat și drapelele pe cele două catarge, drapelul României pe unul și drapelul Mitropoliei Banatului pe celălalt“, a mai spus Robu.