Primarul Robu: “Timișoara este de departe în ultimii opt ani cel mai dinamic oraș din România”

Primarul Robu: “Timișoara este de departe în ultimii opt ani cel mai dinamic oraș din România”

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu a postat, astăzi, un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, în care se laudă cu faptul că Timișoara este cel mai dinamic oraș din România, în condițiile în care investițiile străine au ajuns la peste patru miliarde de euro.

Timișoara este de departe în ultimii opt ani cel mai dinamic oraș din România. Investițiile străine au ajuns la peste patru miliarde euro, în timp ce în niciun alt oraș nu au depășit 2,2 miliarde“, a anunțat primarul Timișoarei.

De asemenea, edilul Robu a mai scris pe rețeaua de socializare că grija pentru tineri reprezintă o prioritate pentru Primăria Timișoara, astfel că sunt avute în vedere mai multe obiective.

Investițiile străine, ca și investițiile private românești -tot cele mai mari din România- sunt însoțite sinergic de investiții publice care îl modernizează, făcându-l atractiv pentru asigurarea forței de muncă cerută de dezvoltare, în special pentru tineri, principalul pilon al dezvoltării. Tinerii au nevoi specifice: pe de o parte, condiții de loisir, dar pe de altă parte, întrucât sunt la vârsta întemeierii de familii, maternități, creșe, grădinițe, școli, instituții culturale și baze sportive. Toate sunt în atenția noastră”, a afirmat primarul Timișoarei.