Primarul Robu speră ca studiul de fezabilitate pentru Sala Polivalentă a Timișoarei să fie scos la licitație în februarie

Primarul Robu speră ca studiul de fezabilitate pentru Sala Polivalentă a Timișoarei să fie scos la licitație în februarie

- in Administratie, Locale, Sport, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu este optimist în ceea ce privește realizarea Sălii Polivalente a Timișoarei de 16.000 de locuri. Astfel, edilul Timișoarei a afirmat, astăzi, că speră ca în luna februarie a acestui an, Compania Națională de Investiții să scoată la licitație studiul de fezabilitate. Însă, Robu admite că vor mai dura ani până când sala polivalentă va fi funcțională.

În cursul lunii ianuarie se va finaliza studiul geo, deja se lucrează. De îndată ce avem predat și studiul geo, îl vom transmite la Compania Națională de Investiții. Urmează apoi scoaterea la licitație a studiului de fezabilitate de către CNI. Două piese pe care legea le cere în cadrul studiului le vom avea în acel moment făcute, ridicarea topografică și, respectiv, studiul geotehnic. Presupun că pe parcursul lunii februarie va putea fi scos la licitație studiul de fezabilitate. Oricum, sala polivalentă este un obiectiv intrat pe țeavă, ca să mă exprim astfel, și e pe o țeavă la care un singur sens e permis, va apărea doar la capătul celălalt. Eu sper cât de curând, dar vorbim despre ani“, a spus primarul Timișoarei.

Robu este, însă, încrezător că în acest an va fi finalizată sala polivalentă a Universității Politehnica din Timișoara, care va avea 3.000 de locuri. Asta în condițiile în care, susține primarul Timișoarei, lucrurile au fost deblocate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *