Primarul Robu: “Pornește efectiv proiectul stadionului de 30.000 de locuri la Timișoara“

Primarul Robu: “Pornește efectiv proiectul stadionului de 30.000 de locuri la Timișoara“

- in Actualitate, Administratie, Locale, Sport, Stiri
0

Vești bune în ceea ce privește unul dintre cele mai importante proiecte ale Timișoarei. Primarul Nicolae Robu a anunțat, astăzi, pe Facebook, că CNI a reușit să facă un pas important în vederea materializării proiectului privind realizarea unui stadion modern în capitala Banatului.

Astfel, conform primarului Timișoarei, la sfârșitul acestei luni va începe elaborarea studiului de prefezabilitate și a celui de fezabilitate.

Pornește efectiv proiectul Stadion de 30.000 de locuri la Timișoara! În preocuparea noastră tenace, începând din 2012, pentru obiectivul nou stadion de 30.000 de locuri la Timișoara, am aflat că s-a dat ordin de începere a lucrărilor, cu data de 27.01.2020, pentru elaborarea studiului de prefezabilitate, a studiului de fezabilitate și a altor studii de specialitate, de către CNI, către câștigătorul licitației organizate pe temă de către CNI, Asocierea SC Lucian Simion Arhitectura SRL și SC Construcții Erbașu SA, a declarat Nicolae Robu.

Termenul de elaborare și predare a documentației la CNI este de 135 de zile, de la data de 27 ianuarie.

Succes CNI, deopotrivă în proiectul “Stadion” și în proiectul “Polivalentă”, din portofoliul Timișoarei! Din partea noastră, încă o dată o spun: aveți tot suportul, a conchis primarul Timișoarei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *