Primarul Robu: Până la venirea iernii reparăm toate trotuarele sparte din centru

Primarul Robu: Până la venirea iernii reparăm toate trotuarele sparte din centru

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu anunță că a început operațiunea de cârpire a trotuarelor din centrul orașului, care au fost sparte ca urmare a lucrărilor de lărgire a străzilor.

Astfel, potrivit edilului-șef, se lucrează deja la repararea trotuarelor aflate lângă Hotel Continental, iar până la venirea iernii, primarul vrea ca toate trotuarele sparte să fie modernizate.

Se lucrează deja la repararea trotuarelor în zona Hotel Continental. Vrem ca până la venirea iernii să reparăm toate trotuarele sparte cu ocazie lucrărilor municipalității, dar și a operatorilor privați. Nu facem acum în zona centrală schimbarea de la bitum la pavaj. Vrem să facem în regim mai mult de forță majoră reasfaltarea a ceea ce s-a distrus de regulă înspre borduri. Avem zone în care trebuie să intervenim la trotuare nu din cauza lucrărilor, ci pentru că nu au fost reparate de foarte mult timp. Sunt trotuare într-o stare foarte proastă. Vrem să ne concentrăm și pe aceste trotuare și să asigurăm normalitatea“, a declarat primarul Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *