Primarul Robu, nemultumit de proiectul centurii de sud a Timisoarei. Unde vrea realizarea unui pasaj

Primarul Robu, nemultumit de proiectul centurii de sud a Timisoarei. Unde vrea realizarea unui pasaj

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu nu este deloc mulțumit de modul în care a fost realizat proiectul centurii de sud a Timișoarei. Edilul spune, într-un mesaj postat marți, 22 ianuarie, pe Facebook, că după ce a analizat detaliile proiectului, a descoperit mai multe probleme referitoare la modul în care au fost gândite intersecțiile cu drumurile actuale și cu cele avute în plan. Una dintre acestea se referă la Drumul Boilor

Mare mi-a fost mirarea când am văzut că Drumul Boilor, acest drum care leagă Moșnița Veche de Timișoara pe o scurtătură, drum extrem de util pentru o mulțime de cetățeni care locuiesc în zona periurbană din estul Timișoarei, este pur și simplu ignorat. Dar în neregulă sunt și alte intersecții, despre care n-o să vorbesc însă, acum. Am sunat imediat la dl director al CNAIR și i-am spus că trebuie să purtăm o discuție pe subiect, să corectăm ce este greșit până se mai poate. Dânsul a fost deschis și mi-a promis că săptămâna aceasta va organiza o întâlnire cu reprezentanții Primăriei Timișoara și primăriilor comunelor din estul și sudul Timișoarei și ai CJT“, a detaliat Nicolae Robu.

Întâlnirea cu reprezentanții CNAIR a avut loc marți, 22 ianuarie, iar edilul susține că sunt șanse ca scăpările să fie remediate. Nicolae Robu a precizat că este susținut în acest demers și de către șeful Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Am avut o discuție și cu dl Președinte al CJ, care este de asemenea nemulțumit și sunt convins că, făcând corp comun toți cei interesați, vom avea, în final, câștig de cauză. Noi vrem la intersecția cu Drumul Boilor un pasaj –subteran sau suprateran-, aceasta ar fi soluția ideală. Suntem dispuși inclusiv să intrăm în parteneriat și să susținem noi financiar realizarea pasajului, numai să se facă. Am acceptat, neavând de ales, ca acest atât de important obiectiv să fie pe două benzi, nu pe patru, în logica e mai mult decât nimic, dar vrem ca măcar să se facă cum trebuie“, a afirmat primarul Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *