Primarul Robu: Guvernul a alocat bani pentru trei obiective importante ale Timișoarei, în 2020

Primarul Robu: Guvernul a alocat bani pentru trei obiective importante ale Timișoarei, în 2020

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu a anunțat, astăzi, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că Guvernul a alocat fonduri pentru trei obiective importante ale Timișoarei, în anul 2020. Este vorba de Centura Sud, racordul la autostrada A1 de pe drumul Aradului, precum și autostrada Timișoara – Belgrad.

Toate, obiective de maximă importanță pentru Timișoara, au finanțare în bugetul liberal! Și noi, liberalii, le vom face! Așa cum eu am făcut de 7 ani și jumătate, dar și înainte, ca rector al UPT, tot ce mi-am propus, chiar dacă uneori am fost întârziat de tot felul de ticăloși boicotori, ajunși în funcții importante! Întârziat, dar niciodată oprit, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Concret, potrivit edilului-șef, în bugetul CNAIR, gestionarul proiectului “Centura Sud”, sunt pentru 2020, 120 de milioane de lei, credite de angajament. De asemenea, Guvernul a alocat fonduri și pentru proiectul noul racord la autostrada A1, de la bifurcația Arad-Sânandrei, dar și pentru studiul de fezabilitate necesar în vederea realizării autostrăzii Timișoara – Belgrad.

Am încredere că Prim-ministrul va onora și nevoile proiectului național Timișoara Capitală Culturală Europeană, așa cum mi-a promis, din fondul de rezervă la dispoziția sa. Și asta, cât de curând! Dați vă rog Share, să afle cât mai multă lume adevărul, acum când tot felul de trepăduși pretinși ziariști, etc., care nu știu să citească, măcar, o filă de buget, fac pe luptătorii pentru Timișoara și intoxică lumea, a adăugat primarul Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *