Primarul Robu se victimizeaza dupa ce s-a luat de cei de la USR care strang semnaturi pentru campania “Fara penali în functii publice” Video

Primarul Robu se victimizeaza dupa ce s-a luat de cei de la USR care strang semnaturi pentru campania “Fara penali în functii publice” Video

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu a postat duminică, 20 mai, un mesaj pe Facebook prin care a reușit să-și pună în cap mii de oameni. Edilul Timișoarei se plimba cu soția de mână pe strada Alba Iulia, când a dat de membri ai USR care strângeau semnături pentru campania “Fără penali în funcții publice”. Revoltat că aceștia au “tupeul” să facă acest lucru chiar în centrul Timișoarei, edilul a chemat polițiștii locali, care i-au aplicat senatorului USR Nicu Fălcoi un avertisment.

Apoi a scris și pe Facebook ce a pățit, doar că, în loc să fie sprijinit de internauți, așa cum se aștepta, aceștia au început să-l critice, fiind postate sute de mesaje.

Între timp, USR Timiș a făcut public un filmuleț, în care primarul Nicolae Robu apare cum îi spune senatorului Nicu Fălcoi că este “șeful poliției locale” și poate da ordine cine să fie amendat. De altfel, filiala județeană a partidului a transmis și un comunicat de presă, precizând că Nicolae Robu este o “rușine pentru Timișoara”.

Primarul Timișoarei nu s-a lăsat mai prejos și a făcut public un comunicat de presă pe pagina sa de Facebook, în care se victimizează.

În urma postării mele pe Facebook, prin care am criticat, fără a le dezvălui identitatea sau apartenența, gestul unor persoane care, întru sfidarea legii, hotărârilor de Consiliu Local și a regulilor de funcționare civilizată în orașul nostru, strângeau semnături într-o locație în care, pentru a asigura cetățenilor Timișoarei și turiștilor condiții optime de promenadă, fără a fi perturbați, agasați, cu diverse abordări, astfel de activități sunt interzise din 2016, s-a declanșat, pe Facebook, o adevărată agresiune verbală la adresa mea, în majoritatea covârșitoare a cazurilor din partea unor persoane din alte localități, multe chiar din străinătate, îngemănată cu o campanie de intoxicare informațională a opiniei publice“, a scris primarul Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

Eu dau ordine!

Domnul primar Nicolae Robu a dovedit ieri că nu se dă în lături de la nimic în misiunea sa de a controla instituțiile administrației locale timișorene. Exercitând o presupusă autoritate de a dispune Poliției Locale când și cum să aplice legea, dumnealui a ordonat ca echipa ce aduna semnături pentru inițiativa Fără Penali în Funcții Publice să fie avertizată în scris pentru prezumtiva încălcare a unor norme legale.Prin acțiunile sale de ieri, edilul Timișoarei își dă măsura propriilor convingeri despre libertate și respect. Domnul Robu este o rușine pentru spiritul Timișoarei, pentru timișorenii care au înfruntat gloanțele comuniste pe străzi și au compus Proclamația de la Timișoara și pentru partidul al cărui membru este. Timișoara are nevoie de un primar onest și decent, de un om care înțelege democrația și guvernează acest oraș cu bun simț.

Publicată de USR Timiș pe 21 Mai 2018

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *