Primarul Robu, contrazis de reprezentanții CNAIR pe tema proiectului centurii de sud: “Invocă discuții și întâlniri fictive”

Primarul Robu, contrazis de reprezentanții CNAIR pe tema proiectului centurii de sud: “Invocă discuții și întâlniri fictive”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Scandal uriaș izbucnit între primarul Nicolae Robu și reprezentanții CNAIR, după ce edilul a postat, marți seara, pe pagina sa de Facebook un mesaj în care vorbea despre problemele pe care le-a identificat în proiectul centurii de sud. De asemenea, primarul Nicolae Robu susținea că s-a întâlnit cu reprezentați ai CNAIR, iar cu directorul instituției ar fi vorbit telefonic despre acest proiect.

Miercuri, 23 ianuarie, seara, prin intermediul unui comunicat de presă, CNAIR anunță că primarul Nicolae Robu ar fi invocat, de fapt, “discuții și întâlniri fictive”. “Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga, nu a avut niciun fel de discuție cu domnul Nicolae Robu, primarul Municipiului Timișoara, nici telefonic, nici sub o altă formă. Proiectul Centura Timișoara Sud a fost dezvoltat de CNAIR în colaborare cu autoritățile locale din județul Timiș, coordonate de Consiliul Județean Timiș. În cadrul întâlnirilor și discuțiilor care au avut loc pe această temă s-au analizat atât date tehnice, cât și variantele de traseu optime. Reprezentanții CNAIR au ținut legătura cu Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, care și-a arătat permanent preocuparea față de acest proiect, spre deosebire de domnul Nicolae RobuDe altfel, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nici măcar nu a fost prezent la ceremonia de semnare a contractului ce a avut loc în luna decembrie 2018 la Timișoara, ceea ce a demonstrat din nou lipsa de interes al acestuia față de proiect“, informează CNAIR.

De asemenea, reprezentanții instituției îi transmit primarului Timișoarei că proiectul centurii de sud nu mai poate suferi “modificări semnificative”, ținând cont de faptul că este un contract în derulare, iar “orice modificare poate duce la costuri suplimentare și întârzieri în finalizarea lucrărilor”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *