Primarul Nicolae Robu: Va rog frumos, nu mai pretindeti sa va dea Primaria masti, manusi. Doar in comunism “se dadea”

Primarul Nicolae Robu: Va rog frumos, nu mai pretindeti sa va dea Primaria masti, manusi. Doar in comunism “se dadea”

Primarul Nicolae Robu a revenit cu câteva precizări referitoare la obligativitatea purtării măștilor și mănușilor de protecție începând de miercuri, 22 aprilie, la Timișoara. Timp de trei zile, respectiv în 22, 23, 24 aprilie nu se vor da amenzi, dar încă nu se știe cât sunt amenzile pentru cei ce nu se conformează. De asemenea, “pot fi folosite si esarfe, asa cum au indicat specialistii de la nivel national! Ideea este sa existe un filtru intre atmosfera si accesele aparatului respirator (nasul si gura)“, scrie primarul Nicole Robu pe pagina sa de Facebook.

Edilul șef al Timișoarei a ținut să facă o “adăugire” celor care l-au întrebat de ce Primăria nu pune la dispoziție aceste echipamente de protecție.

P.S. Citind “comment”-urile, simt nevoia sa fac urmatoarea adaugire:
Stimati compatrioti cu pretentia sa vi se dea masti, manusi, dezinfectant, dispersor etc!
Eu nu pot fi populist, cu orice risc, inclusiv cu riscul de a nu mai fi votat! Eu am constiinta si nu fac nimic contra constiintei mele, pt a fi placut / pe placul cuiva!
Asadar, cu respect, va rog frumos, nu mai pretindeti sa va dea Primaria masti, manusi, dezinfectanti, dispersoare etc! Toate acestea sunt lucruri pe care trebuie sa si le procure fiecare, tinand de viata privata a fiecaruia, de sanatatea fiecaruia! Doar in comunism “se dadea”, se dadea umilind dand, sa ne aducem aminte, cei ce-am trait asta, sa le facem cunoscut celor ce n-au trait asa ceva, pt a-i motiva sa se pazeasca!“, a scris pe Facebook, primarul Nicolae Robu.