Primarul Nicolae Robu spune ca este idolul studentilor. “Eu sunt un om sensibil și pe mine mă mișcă lucrurile astea”

Primarul Nicolae Robu spune ca este idolul studentilor. “Eu sunt un om sensibil și pe mine mă mișcă lucrurile astea”

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Primarul Timișoarei Nicolae Robu se simte tânăr, ca la 30 de ani. Din toate punctele de vedere. Chiar dacă după ce joacă fotbal îl dor… genunchii. Studenții par să îl iubească mai mult decât oricând pe edilul de la Timișoara.

Eu mă simt din toate punctele de vedere, acum, la 65 de ani pe care îi voi împlini în deja cunoscuta zi de 28 mai, mă simt la fel cu m-am simțit și la 30 de ani. Dacă nu m-ar durea genunchii datorită meniscurilor rupte și ligamentelor încrucișate rupte, la nivel de condiție fizică stau foarte bine. Joc cot la cot cu tinerii de 30 de ani o oră și jumătate fotbal, și joc și așa cu durere, numai că după aceea, am câteva zile în care șchioapăt, mai ales când urc scările trebuie să mă trag de balustradă. Și la minte mă simt la fel de tânăr și la starea de spirit în general”, a spus, astăzi, primarul Nicolae Robu.

Unde se vede peste zece ani? Edilul Timișoarei nu-și face proiecte pe termen lung, dar un lucru este cert. Vrea să fie în continuare profesor universitar, dar și primar al orașului.

Nu mă văd niciunde. Nu fac proiecte pe termen lung, acum la 65 de ani. Eu deocamdată sunt profesor la Politehnică și primarul Timișoarei. Profesia de bază este profesor universitar. Sunt la sfârșit de mandat, numărul doi ca primar, și îmi doresc încă un mandat. Și doresc să continui să predau pentru că mă simt apt să o fac”, a spus Robu.

Nicolae Robu are surprize din partea studenților. Edilul este aplaudat de către aceștia. „Am avut întotdeauna aprecierea studenților. Astăzi când am intrat în sala de examen, am fost de-a dreptul fericit să intru într-o sală, în primul rând aș fi fost fericit și dacă nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat. Când am intrat cei 190 de studenți prezenți la examen au început să mă aplaude. De bucuria revederii. Îmi fac surprize când e ziua mea, că știu și ei. Eu sunt un om sensibil și pe mine mă mișcă lucrurile astea”, a povestit primarul Timișoarei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *