Primarul Nicolae Robu s-a alaturat campaniei “#sieu” Video

Primarul Nicolae Robu s-a alaturat campaniei “#sieu” Video

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Mobilizare impresionantă vineri, 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute. Numeroase societăți din județul Timiș s-au alăturat campaniei “România vrea autostrăzi” și au întrerupt activitatea.

De asemenea, printre cei care au luat decizia de a se implica în campanie s-a numărat și Nicolae Robu, primarul Timișoarei. Edilul s-a aflat la ora 15.00 în drum spre București și a oprit mașina la marginea șoselei timp de 15 minute.

Iată, protestăm și noi, eu cu colegul Cosmin Buboi, pentru situația în care se află România astăzi, cu cea mai slabă rețea de autostrăzi din Europa. România are nevoie de autostrăzi și este bine să spunem asta cu tărie toți cei care vrem să aducem aportul la un mai bine în țara noastră. Suntem în drum spre București cu mașina și ne-am oprit chiar aici, la granița dintre județul Timiș și județul Hunedoara. Este inadmisibil ca între Timișoara și București să faci așa de mult timp datorită lipsei unei autostrăzi. Este nevoie ca toată această parte de țară să fie legată tot prin autostrăzi de partea de sud, de litoralul Mării Negre, de Moldova. Moldova nu se poate dezvolta dacă nu va ajunge să aibă o conectivitate la fel de bună cum avem noi cu rețeaua de autostrăzi europeană. Sper să se schimbe politica în țara asta, să se treacă la fapte, să dovedească prin fapte că realizarea de autostrăzi este o prioritate națională”, a spus primarul Nicolae Robu, într-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook.

Publicată de Nicolae Robu pe Vineri, 15 martie 2019