Primarul Nicolae Robu: „Poli este salvată pentru moment”

Primarul Nicolae Robu: „Poli este salvată pentru moment”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
acs poli timisoara

Poli este salvată pentru moment – acesta este anunțul făcut de primarul Nicolae Robu. Edilul șef al Timișoarei s-a întâlnit săptămâna trecută cu 23 de oameni de afaceri din oraș, din care opt au oferit sponsorizare clubului Poli. Astăzi, primarul Nicolae Robu a anunțat că doi afaceriști din Timișoara au oferit cu titlul de împrumut 200.000 de lei pentru ACS Poli.

Poli este salvată pentru moment, pe o anumită perioadă de timp prin voința acestor cetățeni care nutresc și sentimentul de patriotism local. Nu sunt cuvinte mari. (…). vestea cea mare este că am mai primit 200.000 de euro cu titlul de împrumut. Noi vom da banii înapoi când Liga ne va da banii pe care ni datorează”, a spus marți, 5 septembrie, primarul Nicolae Robu.

Primarul Nicolae Robu spune că ACS Poli Timișoara ar trebui să primească în decembrie sau ianuarie, aproximativ un milion de euro pentru drepturile de televiziune și pentru prestațiile în Cupa Ligii. „În decembrie sau ianuarie ar trebui să vină drepturile de televiziune. Este vorbade 720.000 de euro și Liga ne mai datorează cred că 220.000 de euro pentru prestația noastră din Cupa Ligii. Deci clubul ar mai avea de primit în total aproape un milion de euro. (…). mai există și banii din contractele de sponsorizare, respectiv de publicitate care sunt în vigoare, alături de cei 30.400 de euro, toți banii vor permite plata la zi a tot ce are de plătit clubul Poli”, a mai spus Robu.

Cei opt oameni de afaceri care au oferit sponsorizare către clubul ACS Poli Timișoara în valoare de 30.400 de euro sunt: Agoston Alexandru de la firma Alex Dia Construct, Anheliuc Gelu de la Rogera, Burghină Traian  de la GTI, Doda Sorin de la Lovrintim, Filip Narcis de la Superconstruct, Gaiță Ionuț de la Backup Technology, Jakab Zoltan de la firma Azur, Peter Liviu de la Hotel Tresor. Gaiță Ionuț și un alt afacerist au oferit cu titlul de împrumut 200.000 de euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *