Primarul Nicolae Robu explică de ce este preocupat ca PNL să câștige alegerile europarlamentare din mai?

Primarul Nicolae Robu explică de ce este preocupat ca PNL să câștige alegerile europarlamentare din mai?

- in Locale, Politica, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu explică, într-o postare pe Facebook, de ce este foarte preocupat ca PNL să câștige alegerile europarlamentare din mai 2019.

PNL trebuie să câștige alegerile europarlamentare. Nu atât pentgru ele însele, deși, desigur, este important cine reprezintă țara la Bruxelles, ci mai ales în perspectiva alegerilor prezidențiale. Acesta-i motivul pt care eu, un Primar, acolo, în plus Președinte de Filială PNL, sunt atât de preocupat de aceste alegeri. Sunt astfel, înainte de orice, ca român căruia îi pasă de țara lui! Știu că unii concetățeni care l-au votat pe Klaus Iohannis sunt nemulțumiți de prestația lui și, fără îndoială, o știe și Domnia Sa. Dar, haideți să analizăm această prestație la rece și-atunci o vom înțelege mai bine. Până una-alta, Klaus Iohannis a reprezentat România cu demnitate, vertical, cu fruntea sus! Vede oricine că este tratat cu respect peste tot! Cu el Președinte, României nu i s-a întâmplat nimic rău. Dimpotrivă, România și-a consolidat poziția în Uniunea Europeană, dar, extrem de important mai ales în vremurile pe care le trăim, și în NATO și în planul relațiilor bilaterale. Așadar, să rămânem alături de Președintele Iohannis, să-l susținem pentru un nou mandat, pentru binele României!

Desigur, meciul numit “prezidențiale” se joacă într-o mulțime de runde. Europarlamentarele reprezintă doar una din ele. Dar una extrem de importantă! Desigur, un meci, oricare-ar fi el, poate fi câștigat și de la 0 – 1 și chiar de la 0 – X, cu X>1, dar, e mult mai ușor de la 1 – 0 !

Stimați colegi PNL-iști, haideți să facem ca PNL, partidul susținător -se întrevede unicul!- al Președintelui Klaus Iohannis, să intre în campania pentru prezidențiale de la 1 – 0!”, explică Robu.