Primarul Nicolae Robu este fericit! S-au făcut primele teste pe linia de tramvai ce merge la mall-ul din Calea Șagului (VIDEO)

Primarul Nicolae Robu este fericit! S-au făcut primele teste pe linia de tramvai ce merge la mall-ul din Calea Șagului (VIDEO)

- in Administratie, Locale, Stiri
1

După mai bine de patru ani, linia de tramvai care duce către mall-ul din Calea Șagului este gata. De asemenea, marți seară au început testele, dar mai durează puțin până când aceasta va fi dată în folosință.

Dezvoltarea orașului continuă, chiar pe vreme de pandemie! E gata linia de tramvai ce va extinde linia 2 până la Shopping City! Aseară s-au făcut primele teste! Iată, un nou obiectiv finalizat! Vă reamintesc, este realizat pe banii investitorului NEPI, ca o condiționare, alături de altele, a considerării investiției Shopping City drept oportună. Inaugurarea o vom face la ieșirea din pandemie! ?”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul Nicolae Robu.

După finalizarea testelor linia de tramvai 2 va fi extinsă până la Shopping City.

DEZVOLTAREA ORAȘULUI CONTINUĂ, CHIAR ȘI PE VREME DE PANDEMIE! E GATA LINIA DE TRAMVAI CE VA EXTINDE LINIA 2 PÂNĂ LA SHOPPING CITY! ASEARĂ S-AU FĂCUT PRIMELE TESTE!Iată, un nou obiectiv finalizat! Vă reamintesc, este realizat pe banii investitorului NEPI, ca o condiționare, alături de altele, a considerării investiției Shopping City drept oportună. Inaugurarea o vom face la ieșirea din pandemie! ?

Publicată de Nicolae Robu pe Marţi, 14 aprilie 2020

1 Comment

  1. Pingback: Linie nouă de tramvai, inaugurată la Timișoara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *