Primarul Nicolae Robu despre pista de biciclete din Mărăști: “Va fi refăcută”

Primarul Nicolae Robu despre pista de biciclete din Mărăști: “Va fi refăcută”

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Pista de biciclete de pe strada Alexandru Ioan Cuza va fi refăcută. Cel puțin asta spune primarul Nicolae Robu. Edilul a mai explicat marți, 5 iunie, de ce pista de biciclete distrusă.

Va fi ceva de genul a ceea ce am făcut în girația de la intersecția străzilor  Coposu – Pestalozzi și Splaiul Nistrului, cam așa ceva va fi și în Mărăști. Ca să poată fi așa ceva a fost nevoie ca și străzile incidente la Piața Mărăști să fie acolo unde se poate și cât se poate lărgite înspre punctele de incidență cu girație. Pe cale de consecință s-a intervenit și pe strada Alexandru Ioan Cuza, însă pista de bicicletă care este afectată acum, în mod inevitabil, va fi refăcută pe zona suficient de largă pe care o avem la dispoziție. (…). Nu va fi o pistă mai îngustă, va fi o pistă ca și cea de acum”, a spus marți, 5 iunie, primarul Nicolae Robu.

Edilul Robu spune că în locul arborilor care vor dispărea din zonă, vor apărea alții și că va dispărea și gardul care înconjoară Parcul Botanic. „O să scoatem și gardul de la Parcul Botanic pentru că eu sunt împotriva aceastor îngrădiri, care parcă te descurajează să intri în parcuri, parcurile trebuie să fie deschise, să te îmbie înspre ele”, a mai spus Robu.