Primarul Nicolae Robu: „Ce vom face în Calea Lipovei va fi ceva extraordinar”

Primarul Nicolae Robu: „Ce vom face în Calea Lipovei va fi ceva extraordinar”

- in Administratie, Locale, Stiri
0
http://inot-sport.ro/bazinul-olimpia/

Primăria Timișoara a stabilit clar, vineri, 23 martie, prevederile studiului de fezabilitate în legătură cu acel complex sportiv care va fi construit în Calea Lipovei. “Am ales varianta cea mai bună”, a spus Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Complexul va cuprinde o mulțime de vestiare, bazin acoperit de înot și în aer liber cu instalații ultraperformante de epurare a apei și de încâlzire. Va fi posibilitatea ca bazinul din exterior să fie alimentat cu apă caldă. Va fi un teren multifuncțional de minifotbal, baschet și handbal, un turn de cățărat și două bazine și mult spațiu verde. Acest complex sportiv va fi replicat în celelalte cartiere din Timișoara.

I-am spus clar proiectantului: că facem un obiectiv pentru simplii cetățeni nu pentru sport de performanță, de la copii până la pensionari. Vrem să oferim posibilitatea cetățenilor Timișoarei de a trăi sănătos, de a practica un sport  cum este înotul. Și sportivii de performanță pot să se antreneze acolo, dar bazinul este semiolimpic. Ce vom face în Calea Lipovei va fi ceva extraordinar”, a spus primarul Nicolae Robu.

Gh. M.

Sursa foto: bazinul olimpia