Primarul Nicolae Robu așteaptă sugestii de îmbunătățire a situației pistelor de biciclete

Primarul Nicolae Robu așteaptă sugestii de îmbunătățire a situației pistelor de biciclete

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, îi înțelege pe bicicliști că sunt nemulțumiți de pistele de deplasare în oraș, dar el vrea săgestii și propuneri de rezolvare a acestei situații.

Așa cum am spus-o de nenumărate ori și cum am dovedit-o “pe teren”, vă apreciez foarte mult că folosiți acest mijloc de locomoție 100% ecologic și vreau să vă vin, în continuare, în întâmpinare.Am realizat cca 100 Km de piste în oraș în acești ani de când sunt Primar, plus două sisteme bike sharing cu un total de 440 de biciclete, ceea ce nu există în niciun alt oraș al României. Știu că de o parte din piste nu sunteți mulțumiți; și mie mi-ar fi plăcut să le putem face altfel, dar trebuie să fim realiști, nu putem face decât ce ne permite ecartul stradal de la care plecăm ca un dat. Vă rog să-mi faceți sugestii CE amenajări și UNDE să fac în continuare, pt îmbunătățirea condițiilor de folosire a bicicletei în orașul nostru. Am în vedere intervenții remediative sau ameliorative la ce avem și deopotrivă creere de noi piste și noi stații VeloTm”, scrie Nicolae Robu pe Facebook.

Pe pagina mea de Facebook au loc consultările online. Cine vrea să fie deblocat să mă anunţe. Pe pagina mea nu voi admite să se manifeste oameni cu un limbaj sub un anumit nivel. Sunt şi critici pe pagina mea, dar toate au o limită. Nici nu permit deturnarea discuţiilor pe care eu le lansez la un moment dat. După audienţa online va fi şi întâlnirea directă”, este mesajul primarului.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *