Primarul Nicolae Robu are un nou consilier exemplar: “Am 30 de ani, sunt un familist convins”

Primarul Nicolae Robu are un nou consilier exemplar: “Am 30 de ani, sunt un familist convins”

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu are un nou consilier personal începând de luni. Este vorba despre un tânăr, Ovidiu Ciurdar, care vine din domeniul automotive. El vine pe locul lăsat liber de Cătălin Iapa, care a plecat la Ministerul Dezvoltării, ca secretar de stat.

Am 30 de ani, sunt un familist convins (…). De ieri, după cum spunea și dom’ primar, am onoarea să fac parte din staff-ul primăriei. Sunt absolvent de mecatronică și robotică din cadrul Facultății de Mecanică, încheind studiile cu un master în Ingineria Calității, Mecatronică și Robotică. În timpul facultății am accesat o serie de programe Erasmus și o parte din facultate am făcut-o în Germania. (…) Sunt o persoană activă, îmi doresc să mă implic în viața comunității. Îmi plac proiectele de anvergură mare și de aceea am ales să renunț la confortul financiar dat de domeniul automotive și să mă alătur echipei din Primăria Timișoara”, s-a prezentat noul consilier.

Primarul Nicolae Robu îl cunoaște pe noul său consilier din studenție. „Ne cunoaștem din studenție cu Ovidiu, are aprecierea mea și de aceea l-am și cooptat în echipă. Aș mai adăuga la prezentarea pe care și-a făcut-o că nu oricine intră în echipa mea. Ieri am fost și pe șantiere cu Ovidiu și, așa cum spunea și el, s-a și implicat prin contact cu proiectele pe fonduri europene gestionate de Direcția de Dezvoltare. I-am făcut personal un instructaj tehnic”, a spus primarul Nicolae Robu.

De asemenea, Ovidiu Ciurdar se va implica și în viața de partid, PNL. „Vrea să se implice și la partid. Asta nu face decât să îi adauge o calitate. A fi membru PNL este o calitate, nicidecum ceva de blamat. PNL a lăsat urme adânci, pozitive, evident, în istoria acestui popor și acestui stat. Numai niște oameni inculți nu știu asta și nu respectă asta”, a mai spus Robu.