Primarul de Șag se “bate” la București pentru proiectele comunei de lângă Timişoara

Primarul de Șag se “bate” la București pentru proiectele comunei de lângă Timişoara

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Flavius Rosu, primarul reales de la Șag a uitat de campania electorală. Nu și de promisiunile făcute locuitorilor din Șag, oameni ce l-au votat într-o proporție covârșitoare la alegerile din 27 septembrie.

Alegerile au trecut, campania electorala este incheiata, ne concentram pe lucrurile care conteaza! Nu este timp de pierdut!

Proiectele de investitii pentru Sag-prioritate maxima!

Sunt la Bucuresti pentru a vedea in ce faza se afla proiectele pe care le-am depus in luna august la Compania Nationala de Investitii. Ele se afla in analiza pentru a trece in faza urmatoare, a includerii lor pe Lista Sinteza.

Cele mai importante fiind cele legate de o noua gradinita si o cresa noua. Am discutat si de proiectul respins de vechiul consiliu local, cel al extinderii actualei gradinite. In masura in care noul consiliu va aproba proiectul, am primit asigurari ca suma ce reprezinta contributia Guvernului (350.000 euro) va veni catre Sag.

Prin urmare, de indata ce noul consiliu va fi validat, voi introduce cu prioritate acest proiect spre aprobare. De asemenea, Sala de Sport, va demara ca lucrari in cursul acestei luni. La anul pe vremea asta, vom avea Sala de Sport !“, a scris pe Facebook, primarul de Șag.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *