Primarul comunei Chevereșu Mare: Ne propunem să aducem îmbunătățiri semnificative în diverse domenii esențiale ale vieții noastre cotidiene

Primarul comunei Chevereșu Mare: Ne propunem să aducem îmbunătățiri semnificative în diverse domenii esențiale ale vieții noastre cotidiene

- in Locale, Politica, Stiri
0

Actualul edil din Chevereșu Mare, Marcel Muia candidează pentru un nou mandat de primar al comunei. Alături de echipa de viitori consilieri locali, primarul comunei propune un program pentru dezvoltarea comunei și îmbunătățirea semnificativă a calității vieții în Chevereșu Mare.

Sunt încântat să vă prezint programul pentru dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre. Prin acest program, ne propunem să aducem îmbunătățiri semnificative în diverse domenii esențiale ale vieții noastre cotidiene.

1. Programul „Masă Sănătoasă în Școli”
Programul de alimentație sănătoasă în școlile din comuna noastră funcționează de doi ani, având ca scop asigurarea accesului tuturor copiilor la mese nutritive și echilibrate, esențiale pentru dezvoltarea lor armonioasă.

2. Reabilitarea Școlilor din Chevereșu Mare și Dragșina
Școlile din Chevereșu Mare și Dragșina vor fi reabilitate pentru a oferi un mediu educațional modern și sigur pentru toți elevii. Am construit un teren de sport modern cu suprafață din tartan La școala din Chevereșu Mare.

3. Teren de Sport prin C.N.I. – Dotări Moderne
Este în licitație de construcție un teren de sport modern, echipat corespunzător, prin intermediul C.N.I., pentru a promova activitatea fizică și sănătatea în rândul tinerilor.

4. Cabinet de Informatică prin P.N.R.A.S.
Prin Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar (P.N.R.A.S.), Am dotat școlile cu cabinete de informatică performante, oferind elevilor acces la tehnologie de ultimă generație.

5. Am construit scena din Chevereșu Mare și vom reabilita Căminul Cultural din Vucova și Dragșina,
transformându-le în centre de cultură și divertisment pentru întreaga comunitate.

6. Unitate Sanitară în Fosta Remiză de Utilaje
Au început lucrările la unitatea sanitară, oferind astfel acces mai facil la servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii comunei.

7. Centru de Zi pentru Copii cu Dizabilități
Lucrările pentru construirea unui centru de zi pentru copiii cu dizabilități sunt deja demarate, urmărind să oferim suport și îngrijire specializată celor care au nevoie.

8. Canalizare în Chevereșu Mare și Dragșina
Proiectul de canalizare în Chevereșu Mare și Dragșina a fost deja început, iar pentru Vucova, proiectul este depus pentru finanțare la C.N.I. și Ministerul Mediului. Ne asigurăm că infrastructura sanitară va fi modernizată și funcțională.

9. Asfaltarea Străzilor din Vucova și Dragșina
Proiectul de asfaltare a străzilor din Vucova și Dragșina este depus la C.N.I. și va aduce îmbunătățiri semnificative infrastructurii rutiere locale.

10. Capelă în Dragșina și Vucova
Pentru comunitățile din Dragșina și Vucova, locațiile pentru noile capele au fost stabilite, iar lucrările urmează să fie executate în scurt timp. Am construit la Chevereș capela și zilele următoare va începe construcția în Dragșina, iar apoi în Vucova.

Aceste proiecte reflectă angajamentul nostru ferm de a îmbunătăți calitatea vieții în comuna Chevereșu Mare. Cu sprijinul dumneavoastră, vom transforma aceste planuri în realitate, asigurând un viitor mai bun pentru toți locuitorii noștri. Vă mulțumesc pentru încredere și vă invit să susțineți acest program în cadrul alegerilor locale!“, transmite primarul Marcel Muia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *