Primarii PNL din Timis l-au desemnat pe Alin Nica pentru candidatura la sefia Consiliului Judetean

Primarii PNL din Timis l-au desemnat pe Alin Nica pentru candidatura la sefia Consiliului Judetean

- in Administratie, Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Așa cum era de așteptat, primarii PNL din Timiș au decis să-l desemneze drept candidatul lor preferat pentru funcția de președinte al consiliului județean pe Alin Nica, primarul de la Dudeștii Noi. Vă reamintim că, ieri, Nicolae Robu a anunțat că în competiția internă pentru a candida din partea PNL la șefia CJ Timiș s-au înscris trei persoane: Alin Nica, Ciprian Bogdan și Alin Popoviciu.

Având în vedere importanța primarilor într-un partid și faptul că funcția de președinte al consiliului județean pentru primari este de cel mai mare interes, am convenit cu colegii primari ca ei să aibă posibilitatea de a propune Biroului Politic Județean un candidat pe care ei îl consideră cel mai potrivit, angajându-mă ca eu să-l susțin în fața Biroului, ca atare, dacă obține votul a cel puțin 60% dintre primari. Ei bine, am avut doi aspiranți: Ciprian Bogdan și Alin Nica, ambii oameni valoroși, cu CV-uri bune și, deși tineri, ambii, cu deja vechi stagii în PNL”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Primarul Timișoarei a mai precizat că, astăzi, cei doi aspiranți la funcția de președinte al CJ Timiș au fost supuși votului în Forumul Primarilor PNL de Timiș și a rezultat următorul scor: Alin Nica – 23 de voturi, adică 67,6%, și Ciprian Bogdan – 11 voturi, adică 32,4%.

Așadar, voi susține în fața BPJ candidatura colegului Alin Nica și, desigur, BPJ o va agrea ca atare. În pasul următor, aprobarea Biroului Politic Județean va fi supusă validării Colegiului Director Județean. Candidatura aprobată de BPJ și validată de CDJ va fi supusă la vot spre aprobare finală la nivelul Biroului Politic Național. Felicitări ambilor colegi pentru prestația avută! Mult succes, Alin Nica! Uniți, vom câștiga!”, a mai scris Robu.