Primaria Timisoara vrea sa ne scape de tantari: a inceput dezinsectia Video

Primaria Timisoara vrea sa ne scape de tantari: a inceput dezinsectia Video

Primăria Timișoara a început în forță operațiunea de dezinsecție, cu scopul de a ne scăpa de țânțari, care ne-au terorizat în ultima perioadă.

Astfel, primarul Nicolae Robu a anunțat, pe Facebook, că în această noapte, la ora 00.00, s-a stropit împotriva țânțarilor și a postat un filmuleț cu operațiunea desfășurată în Piața Victoriei.

Țânțariada – runda 2 a început astă noapte la ora 00.00. Așa cum am anunțat că se va întâmpla! Se va interveni la sol și din aer, ca și la Runda 1, cu speranța că vremea nu va zădărnici eforturile noastre. Din păcate, data trecută, deși s-a intervenit mai în forță ca oricând -repet: de asemenea la sol și din aer și cred că orice timișorean a văzut acel avion survolând insistent orașul și împrăștiind substanțe de dezinsecție-, ploile zilnice care au urmat au anulat intervenția. Iar țânțarii ne-au terorizat, pur și simplu, fiind, parcă, mai agresivi ca oricând“, a precizat primarul Timișoarei.

Vă reamintim că, potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, operațiunea de dezinsecție aeriană și terestră pe domeniul public al orașului se va desfășura în perioada 12 – 31 iulie.

Tratamentele aeriene se aplică dimineaţa, între orele 05.00 – 09.30, și seara, de la orele 17.00 la 21.00, iar tratamentele terestre între orele 21.00 – 05.00, pe timpul nopții, atunci când circulaţia este redusă și insectele sunt active“, a transmis Primăria Timișoara.

ȚÂNȚARIADA -RUNDA 2 A ÎNCEPUT ASTĂ NOAPTE LA ORA 0.00, AȘA CUM AM ANUNȚAT CĂ SE VA ÎNTÂMPLA!Se va interveni la sol și din aer, ca și la Runda 1, cu speranța că vremea nu va zădărnici eforturile noastre. Din păcate, data trecută, deși s-a intervenit mai în forță ca oricând -repet: de asemenea la sol și din aer și cred că orice timișorean a văzut acel avion survolând insistent orașul și împrăștiind substanțe de dezinsecție-, ploile zilnice care au urmat au anulat intervenția. Iar țânțarii ne-au terorizat, pur și simplu, fiind, parcă, mai agresivi ca oricând!

Publicată de Nicolae Robu pe Luni, 13 iulie 2020

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *