Primăria Timișoara s-a făcut de râs. Ce clădire a oferit ca spațiu pentru Administrația Canalului Navigabil Bega

Primăria Timișoara s-a făcut de râs. Ce clădire a oferit ca spațiu pentru Administrația Canalului Navigabil Bega

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
vaporase

Reprezentanții Primăriei Timișoara au reușit să se facă de râs în momentul în care au transmis Ministerului Transporturilor datele cu privire la clădirea în care va funcționa Administrația Canalului Navigabil Bega, aflată în cartierul Plopi, în care a funcționat Biblioteca Județeană Timiș. Mai mare i-a fost uimirea primarului Nicolae Robu în momentul în care a fost sunat de un secretar de stat, aseară, care l-a informat că este nevoie de cartea funciară, care era de negăsit.

Cu această ocazie s-a constatat că deși această clădire e dintotdeauna a noastră, ea nu a avut carte funciară niciodată. Ionuț Nasleu s-a ocupat peste noapte, a mobilizat oamenii, s-a lucrat până dimineața, s-a găsit deschidere la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, s-au făcut toate în regim de îndată acolo și iată suntem în postura de a gira ceea ce s-a făcut: prima înscriere în cartea funciară, pentru care este nevoie de o aprobare în consiliul local”, a declarat Nicolae Robu.

Miercuri, 9 mai, consilierii locali au fost convocați, pentru a doua zi, în ședință de plen, astfel că s-a votat proiectul cu privire la “aprobarea operațiuni de primă înscriere în cartea funciară a imobilului situat în Timișoara, str. General Gheorghe Magheru, nr. 23, cu suprafața de 523 mp”. Proiectul a fost votat în unanimitate de cei 20 de consilieri locali prezenți.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *