Primăria Timișoara intenționează să modernizeze Grădina Zoologică

Primăria Timișoara intenționează să modernizeze Grădina Zoologică

- in Administratie, Locale, Stiri
0
urs gradina zoo tm

Primăria Timișoara are planuri mari în ceea ce privește Grădina Zoologică, aflată la Pădurea Verde.

Într-un comentariu lăsat pe Facebook, o timișoreancă i-a atras atenția primarului Robu cu privire la starea deplorabilă în care se află grădina zoologică. “Domnule primar, dacă tot spuneți faptul că sunteți alături de tineri, ce ne puteți spune de starea deplorabilă în care se află Grădina Zoologică? Efectiv nu avem cum să ducem copiii acolo, animalele sunt chinuite, stau în mocirlă, neîngrijite etc etc etc. Vrem să fim capitală europeană, dar grădina zoologică este un imens grajd cu animale batjocorite. Pe când o implicare a administrației în această problemă?“, a semnalat femeia.

Pe de altă parte, Nicolae Robu i-a răspuns că se va trece la modernizarea grădinii zoologice din Timișoara începând de anul viitor.

În 2021 îi vine rândul. Sper că sunteți de acord că era mai prioritar să facem pasaje, poduri, spații și dotări pentru spitale și școli, să câștigăm titlul de capitală culturală, să amenajăm mii de locuri de parcare în cartiere și în centru -toate cu bani!- decât să dezvoltăm grădina zoologică. Totul nu se putea face. Acum a ajuns la rând grădina zoologică și o vom face la un nivel foarte ridicat“, a explicat primarul Timișoarei.