Primaria Timisoara cumpara un nou aparat de testare pentru coronavirus, utilizat de Spitalul de Copii “Louis Turcanu”

Primaria Timisoara cumpara un nou aparat de testare pentru coronavirus, utilizat de Spitalul de Copii “Louis Turcanu”

- in Administratie, Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Primăria Timișoara intenționează să aloce noi sume de bani cu scopul de a sprijini spitalele din oraș în care sunt tratați pacienții diagnosticați cu coronavirus, și nu numai.

Astfel, luni, va avea loc o ședință de îndată a Consiliului Local Timișoara, în care se va supune votului aleșilor locali un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea rectificării bugetului local al orașului pe acest an. De asemenea, un alt proiect de hotărâre se referă la aprobarea utilizării din fondul de rezervă a sumei de două milioane de lei către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

Pentru minuni e nevoie de resurse. Ședința Consiliului Local Timișoara de luni va aduce noi sume alocate celor din linia 1 a luptei. Sume suplimentare pentru Spitalul Victor Babeș, finanțarea unui nou aparat de testare pentru Spitalul de Copii, dotări și materiale pentru noul Spital COVID al MApN, echipamente suplimentare de protecție pentru cei din sistemul de ordine publică și asistență socială“, a detaliat Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *