Primaria Timisoara cumpara 2.000 de noi cosuri de gunoi

Primaria Timisoara cumpara 2.000 de noi cosuri de gunoi

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu a găsit soluția prin care să le vină de hac timișorenilor care aruncă gunoiul la colț de stradă. Edilul Timișoarei a anunțat că începând de vineri, 14 iunie, polițiști locali sub acoperire vor supraveghea non-stop unele dintre locurile în care frecvent se formează rampe clandestine de gunoi.

Totodată, edilul-șef a precizat că vor fi cumpărate 60 de camere de supraveghere care vor fi montate în apropierea acestor locuri, cu scopul prinderii timișorenilor certați cu bunul simț.

Primarul Robu a avut și o critică la adresa operatorului de salubritate stradală, firma Brantner.

Nu au răspuns la sesizarea noastră discretă și atunci folosesc și pârghia unei muștruluieri publice. Am văzut pe mai multe străzi că s-a intervenit pe lângă bordură, s-au strâns frunze, praf, s-au făcut grămăjoare. Mă așteptam să fie strânse imediat. Este o prostie. Au fost sesizați să le strângă, a trecut o săptămână, ieri după-masă încă erau acolo, după ce i-am atenționat“, a  spus primarul Timișoarei.

Robu a mai anunțat că urmează să sosească aproximativ 2.000 de noi coșuri de gunoi, o parte fiind montate în centrul istoric al Timișoarei, care nu stă prea bine din acest punct de vedere.