Primaria Timisoara ameninta din nou cu operatiunea “ghilotina”. Vizati, proprietarii cablurilor din Calea Martirilor

Primaria Timisoara ameninta din nou cu operatiunea “ghilotina”. Vizati, proprietarii cablurilor din Calea Martirilor

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Proprietarii de cabluri care nu se sinchisesc să le mute în subteran sunt amenințați din nou cu operațiunea “ghilotina” de către Primăria Timișoara.

De data aceasta, vizați sunt operatorii de cabluri de telecomunicații de pe Calea Martirilor, tronsonul cuprins între str. Surorile Martir Caceu și B-dul Liviu Rebreanu. Proprietarii au timp până joi să mute firele care atârnă de stâlpi în subteran.

Atragem atenţia asupra faptului că, dacă transferul din aerian în subteran nu va fi efectuat până la termenul limită de joi 20 iunie 2019, după această dată, cablurile rămase pe stâlpi vor fi tăiate. Îi rugăm pe cetăţenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran”, a informat Primăria Timișoara.

Reprezentanții municipalității mai transmit că există canalizaţii subterane şi că toate lucrările de investiţii la drumuri pe care le realizează primăria cuprind şi canalizaţie subterană pentru cabluri.