Primăria Timișoara a stabilit prețul garajelor ce vor fi dărâmate

Primăria Timișoara a stabilit prețul garajelor ce vor fi dărâmate

- in Administratie, Locale
0

Primăria Timişoara va continua campania de demolare a garajelor din oraș. Viceprimarul Traian Stoia spune că primăria îi va despăgubi pe unii proprietari de garaje cu bani buni, în timp ce timișorenii cu garaje de tablă nu vor primi un leu de la bugetul local.

“După o perioadă de pauză, s-a reluat problema garajelor care trebuiesc eliminate. S-a facut o evaluare a acestora, în funcţie de zona în care sunt amplasate. Cele aflate în zone mai mărginaşe au fost evaluate la 2.800 de euro bucata, iar cele centrale la 4.000 de euro”, spune viceprimarul Traian Stoia.

Primăria intenţionează să demoleze garajele de tablă fără să îi despăgubească pe proprietari. În Timișoara sunt câteva sute de astfel de garaje, unele chiar în buricul târgului. “Există garaje din tablă în zona centrală a oraşului, pentru care primăria nu va plăti, dar  în prealabil, trebuie declarat interesul comunităţii în aceste cazuri. Primăria intenţionează să demoleze garajele de tablă fără a plăti nimic, pentru că nu este cazul. Sunt câteva sute bune de garaje”, a mai spus Stoia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *