Primăria Timișoara a reluat ideea realizării unui skatepark în centrul orașului

Primăria Timișoara a reluat ideea realizării unui skatepark în centrul orașului

Primăria Timișoara a reluat ideea realizării unui skatepark în centrul orașului.

Dominic Fritz anunță că skatepark-ul ar urma să fie amenajat în Parcul Central, iar o firmă s-a oferit să întocmească gratuit studiul de fezabilitate necesar.

Unul dintre proiectele cele mai cerute de tinerii timișoreni devine realitate – vom avea un skatepark în parcul central! Mă bucură implicarea celor de la AnonimTM – pionieri ai mișcării underground din oraș, care împreună cu firma timișoreană de proiectare Subcontrol și U-man vor realiza studiul de fezabilitate în mod gratuit și îl vor dona apoi orașului. Cum trebuie să arate acest nou skatepark o știu cel mai bine cei care îl vor folosi. De aceea, documentația va fi elaborată cu implicarea comunității de skateri din oraș. Am convenit cu cei de la AnonimTM să respectăm standardele mondiale în domeniu și ghidul american de bune practici produs de The Skatepark Project pentru acest sport olimpic”, a explicat primarul Timișoarei.

Mai precis, skatepark-ul va fi realizat în proximitatea bazei Uszoda. Suprafețele vor fi din beton pentru a asigura calitatea rampelor și vor fi integrate și suprafețe pentru graffiti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *