Primăria Reșița eliberează autorizații de taxi

Primăria Reșița eliberează autorizații de taxi

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primăria Reșița a informat că, din data de 30 octombrie, Consiliul Local al Municipiului anunţă începerea procedurii de atribuire a trei autorizaţii taxi retrase.

Două sunt din grupa operatorilor de transport taxi-persoane juridice și una din grupa independenților-persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale, autorizate să execute transport de persoane în regim de taxi, ce urmează a fi atribuite în condiţiile Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările şi completările ulterioare. Numerele autorizaţiilor taxi, pe număr de ordine, care vor fi atribuite sunt: 037, 134 și 210.

Data până la care se pot depune cererile de înscriere pentru participarea la procedură este de 05.01.2018, rezultatul atribuirii fiind anunţat în perioada 16.01.2018 ÷ 19.01.2018.

Dreptul de a participa în prima procedură de atribuire a autorizaţiei taxi este asigurat pentru transportatorii autorizaţi înscrişi în lista de aşteptare pentru grupa operatorilor de transport taxi-persoane juridice și grupa independenților-persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *