Prietenii sârbi din Zabalj îi invită pe bănățeni pe drumul mierii și al brânzei și la jocul de golf

Prietenii sârbi din Zabalj îi invită pe bănățeni pe drumul mierii și al brânzei și la jocul de golf

- in Locale, Social, Stiri
0

Consulatul General al Serbiei la Timișoara, Uniunea Sârbilor din România, Asociația Turistică din orașul Zabalj, din Voivodina, și Primăria Municipiului Zabalj au făcut o prezentare a ofertei turistice, a potențialul și specificului regiunii, cu atracțiile  de nerefuzat, joi 26 iunie.

Prietenii sârbi din Voivodina, Zabalj, au prezentat trei oferte de nerefuzat bănățenilor, la restaurantul Lloid din Timișoara: drumul mierii și al brânzei și terenul de golf, cu 9 găuri.

Gazda evenimentului a fost Iavor Radovancovici și Vladan Tadic, consulul general al Serbiei la Timișoara, precum și reprezentanții Uniunii Sârbilor din România.

Am venit la Timișoara să prezentăm terenul de golf și drumurile brânzei și al mierii. Facem invitația către cetățenii din Banat și din întreaga România să meargă la noi la Zabalj, dar îi invităm și pe cetățenii din Serbia să vină în România să viziteze obiectivele turistice de aici, astfel cele două popoare vecine și prietene să fie și mai apropiate. Localitatea se află 120 de km de Timișoara”, a spus Maria Cipic, președinta Asociației Turistice Zabalj.

Mesajul nostru către bănățenii din România și din Serbia este să ne vizităm cât mai des, să ne cunoaștem obiceiurile și tradițiile și prin acestea să contribuim la întărirea prieteniei dintre cele două țări și popoare -român și sârb”, a spus Vladan Tadic. Conform Consulatului Serbiei, în primele patru luni ale anului 2019, numărul turiștilor din România a crescut cu 10%.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *