Presiune scăzută la apă, în trei localități Timiș din cauza spălării rețelelor de distribuție

Presiune scăzută la apă, în trei localități Timiș din cauza spălării rețelelor de distribuție

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Va fi presiune scăzută la furnizarea apei potabile în mai multe localități din Timiș, din cauza spălării rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare.

Astfel, joi, 23 aprilie, între orele 9 și 14, în Bethausen; vineri, 24 aprilie, între orele 9 și 14, în Belinț și în perioada 24-25 aprilie, între orele 9 și 13, în Chevereșu Mare.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, a explicat Loredana Loredean, purtăror de cuvânt.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Gh. M.