Presiune scăzută a apei pe mai multe străzi din Făget. Furnizarea apei oprită, săptămâna viitoare, în Bazoș, Petrovaselo și cartierul Ianculeasa din Recaș

Presiune scăzută a apei pe mai multe străzi din Făget. Furnizarea apei oprită, săptămâna viitoare, în Bazoș, Petrovaselo și cartierul Ianculeasa din Recaș

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că luni, 22 noiembrie, între orele 8-16, în Făget vor avea loc lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Presiunea apei va fi scăzută pe străzile Ștefan cel Mare, Dorobanților, Calea Bichigiului, Sebastian Olariu, Gheorghe Doja, George Coșbuc, Mihai Eminescu, Calea Lugojului, Drumul Gladnei și Spitalului.

În perioada 22-26 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în Bazoș, Petrovaselo și cartierul Ianculeasa din Recaș se va opri furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție din Bazoș. Pe tronsonul pe care se spală rețeaua apa va fi tulbure, iar în rest alimentarea cu apă va fi întreruptă.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, transmite Aquatim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *