Președinții se schimbă precum ciorapii la PP-DD Timiș. Vasile „Pinocchio” Pupăzan uns șef de Simona Man

Președinții se schimbă precum ciorapii la PP-DD Timiș. Vasile „Pinocchio” Pupăzan uns șef de Simona Man

- in Locale, Politica
0

O singură lună a rezistat consilierul județean Petru Juravle la conducerea PP-DD Timiș. Juravle a renunțat la conducerea organizație după ce a anunțat-o pe Simona Man că demisionează din funcție. În locul său a fost instalat ca președinte interimar Vasile Pupăzan. Fost ofițer, actual pensionar Pupăzan s-a remarcat în PP-DD Timiș după ce a tras o minciună fabuloasă în direct la Dan Diaconescu.

În septembrie, la depunerea candidaturii lui Dan Diaconescu pentru alegerile prezidențiale, în show-ul televizat Pupăzan s-a lăudat că Timișoara este alături de “domnul Dan” și el împreună cu alte 101 persoane au venit la București pentru a-l susține. În realitate cu tot cu Pupăzan, doar patru membri PP-DD din Timiș au făcut deplasarea luni, 22 septembrie, la București. Pentru a părea cât mai credibil Pupăzan a precizat și cu ce au venit cei 102 timișeni la București pentru a-l susține pe Diaconescu – este vorba de două autocare și patru mașini mici. Realitatea este însă năucitoare. Toate cele 102 persoane au fost cazate într-o… garsonieră pe care o are senatorul PP-DD de Timiș, Ioan Iovescu.

Lingușeala dusă la extrem se pare că a ținut și acum Pupăzan are în mână ștampila PP-DD. Ultimii șefi de filială PP-DD Timiș s-au împrăștiat pe la mai toate partidele politice. Deputatul Adrian Diaconu a mers la UNPR, consilierul județean Florian Zanfir la PSD și interimarul Țițirigă, la PDL.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *