Presedintele PSD Timis, Calin Dobra participa la CEX al PSD de la Bucuresti

Presedintele PSD Timis, Calin Dobra participa la CEX al PSD de la Bucuresti

Liderul PSD Timiș, Călin Dobra va participa marți, 28 mai, după-amiază la Comitetul Executiv Național al partidului. Ședința are loc în urma condamnarii liderului PSD, Liviu Dragnea. Dobra merge la București și pentru rezolvarea unor probleme administrative.

Da merg la București. Merg și pe partea administrativă pentru că sunt anumite proiecte depuse de la nivelul Consiliului Județean, în mod special pe fondurile guvernamentale, acele investiții în infrastructura rutieră și să vedem situația plăților spre Consiliul Județean, astfel încât să ne achităm față de executanți, și bineînțeles și pe parte politică, după-amiază, la Comitetul Executiv Național”, a spus Dobra.

Cât despre Sala Polivalentă, președintele CJT, Călin Dobra spune că cel mai probabil săptămâna viitoare va avea loc întâlnirea la București și cu primarul Nicolae Robu.

Cred că astăzi nu are timp, mai mult ca sigur că sărbătorește, nu înfrângerea pe Timișoara, ci ziua de naștere, și după aceea o să iau legătura cu dânsul să vedem. O să vorbesc astăzi după-amiază, mâine și cu domnul vicepremier să programăm, mai mult ca sigur pe  săptămâna viitoare acea întâlnire”, a mai spus Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *