Președintele Consiliului Județean Timiș, întâlnire cu premierul României. Despre ce au discutat

Președintele Consiliului Județean Timiș, întâlnire cu premierul României. Despre ce au discutat

Florin Cîțu, premierul României, a anunțat, miercuri seară, că s-a întâlnit cu Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, cu care a discutat despre proiecte importante pentru județul nostru.

Am avut o întâlnire de lucru cu Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, în cadrul căreia am discutat despre implementarea proiectelor strategice ale Timișului. Avem în vedere infrastructura – centura, autostrada Moravița-Timișoara, dar și sănătatea și cultura. Alin Nica mi-a vorbit despre necesitatea reabilitării Spitalului Județean și construcția Sălii Polivalente și a Stadionului, iar eu l-am asigurat de sprijinul meu și al Guvernului“, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

De asemenea, premierul României a mai precizat că, săptămâna viitoare, urmează să fie semnat contractul de proiectare pentru noua descărcare din autostrada A1 spre Timișoara, care va fi realizată în dreptul localității Sânandrei.

Pentru municipiul reședință de județ a mai fost alocat un milion de euro cu care va fi făcut studiul de fezabilitate pentru cel de-al treilea tronson din centura ocolitoare“, a mai detaliat Florin Cîțu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *