Presedintele CJT, Calin Dobra: “Start lucrari la drumul Timisoara – Mosnita Noua”

Presedintele CJT, Calin Dobra: “Start lucrari la drumul Timisoara – Mosnita Noua”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra a semnat joi, 30 iulie, ordinul de începere a lucrărilor de lărgire la patru benzi a drumului Timișoara – Moșnița Nouă.

“Cât am așteptat să spun asta și ce lung drum birocratic am parcurs până aici! Am învins toate piedicile și ne apucăm de treabă.

Așadar, am semnat ORDINUL DE ÎNCEPERE a lucrărilor la drumul Timișoara – Moșnița Nouă. Urmează o perioadă foarte grea pentru șoferi, dar, sunt convins, cu răbdare și înțelegere trecem și peste asta.

În următoarele 7 luni se va lucra intens aici. Șoseaua, cu o lungime de 4 kilometri, va avea 4 benzi, 5 sensuri giratorii, o intersecție lărgită, piste de biciclete și trotuare pe ambele părți, 16 alveole pentru stațiile de autobuz, rigole pentru apa pluvială, platforme speciale pentru cântărirea autovehiculelor grele la ieşirea din Moșnița Nouă și iluminat stradal.

Mă asigura că lucrările rămân în grafic și că voi reda oamenilor, așa cum am mai spus, normalitatea pe care o așteaptă de câțiva ani”, scrie președintele CJT, Călin Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *