Președintele CJT, Călin Dobra, soluție radicală pentru fotbalul timișorean

Președintele CJT, Călin Dobra, soluție radicală pentru fotbalul timișorean

- in Administratie, Locale, Sport, Stiri
0

Președintele Consiliului Județean, Călin Dobra vine cu o soluție pentru fotbalul timișorean. Mai exact, liderul CJT propune ca echipele ASU Poli și Repensia să devină o singură echipă și să promoveze în prima divizie.

Managementul defectuos, fondurile cheltuite fără discernământ și implicarea unor persoane paralele cu fenomenul, golgheteri de ocazie, au scos Timișoara de pe harta fotbalului de performanță. Am pus umărul din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean la nașterea acestui club în anul 2012 dar m-am retras după o perioadă din toate funcțiile tocmai din cauza celor descrise mai sus. Un club care dorea să ajungă în elită nu putea fi condus de maniera în care a fost condus de administrația Robu… și regret că am avut dreptate. Ca iubitor al fenomenului și fost sportiv, nu pot decât să deplâng situația în care a ajuns fotbalul în Timișoara. Dar, tocmai pentru că îmi pasă, vin cu o provocare către celelate echipe, ASU și Ripensia. Haideți să depășim orgoliile și să punem bazele unui singur club care să dispună de finanțare privată și care să își propună promovarea în prima divizie. Autoritățile locale, în speță Consiliul Județean, vor asigura finanțarea sectorului juvenil, fără o implicare directă în conducerea clubului. Să conducă specialiștii. Asta e soluția pe care o propun și de la care ar trebui să pornească discuțiile despre revigorarea fenomenului”, a scris președintele CJT, Călin Dobra pe Facebook.

ACS Poli Timișoara  retrogradat în Liga a III-a, iar marți, 4 iunie, primarul Nicolae Robu a anunțat că nu se va mai implica în fotbal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *