Presedintele CJ Timis, Calin Dobra nu renunta la demolarea Stadionului Dan Paltinisanu

Presedintele CJ Timis, Calin Dobra nu renunta la demolarea Stadionului Dan Paltinisanu

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra a anunțat miercuri, 31 octombrie, că nu renunță la ideea de a demola Stadionul Dan Păltinișanu și de construi altul în aceeași locație. Liderul CJT spune că demolarea arenei ar putea începe în toamna viitoare.

Până atunci, consilierii județeni au aprobat miercuri, 31 octombrie, o serie de modificări în ceea ce privește contractele de închiriere pentru Stadionul Dan Păltinișanu.

„Astăzi am modificat prin hotărâre de consiliu condițiile din contractul cadru, ținând cont că avem și solicitări pentru organizarea de evenimente culturale și sper ca anul viitor să beneficiem de aceste evenimente până în momentul când îl vom demola. Vreau să anunț foarte clar că nu voi renunța la această idee de a demola actualul stadion și de a construi altul pe locația existentă. Noi am demarat toate procedurile, îmi este greu să vă spun ca și termen, dar sper ca în momentul când vom avea anul viitor contractul de demolare și execuție de anul viitor, din toamnă, să putem intra cu demolarea stadionului”, a spus Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *