Premiu de excelență pentru proiecte internaționale, la UVT

Premiu de excelență pentru proiecte internaționale, la UVT

- in Actualitate, Educatie, Locale
0

În cadrul celei de-a doua ediții a Galei Premiilor Edumanager.ro, Universitatea de Vest din Timișoara a luat „Premiul de Excelență” pentru schimburi și proiecte internaționale.

“Competiția internațională în care UVT s-a angajat aduce valoare adăugată pentru toți membri săi. Astfel, atragem tineri de peste graniță la specializările noastre, trimitem studenți, profesori și angajați la perfecționare în universități din întreaga lume și obținem fonduri prin numeroase proiecte internaționale. Premiul de excelență din partea Edumanager confirmă demersurile noastre, alături de clasarea UVT în topul mondial, precum și rezultatele studenților noștri în competiții de renume”, a spus rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Premiul primit de UVT vine în contextul unei dublări în ultimii doi ani universitari a numărului de mobilități internaționale, incoming și outgoing, de studiu, practică, predare și formare. De asemenea, UVT a demarat cu succes programe noi de mobilități internaționale și a înregistrat o creștere cu 45% a numărului aplicațiilor cetățenilor străini care aleg UVT ca destinație pentru realizarea studiilor de licență, master sau doctorat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *