Premierul Ludovic Orban, la Timișoara: “PNL va forma majoritățile de guvernare locală cu USR-Plus, să fim clari, limpezi”

Premierul Ludovic Orban, la Timișoara: “PNL va forma majoritățile de guvernare locală cu USR-Plus, să fim clari, limpezi”

- in Actualitate, Locale, Poza Zilei, Stiri
0

Premierul Ludovic Orban s-a aflat sâmbătă, 24 octombrie, la Timișoara la ceremonia de învestire a președintelui ales al CJT, Alin Nica. Liderul PNL, Ludovic Orban a declarat că liberalii vor forma majoritățile de guvernare locală în Timiș și Timișoara cu USR-Plus.

Vreau să dau un mesaj foarte clar și foarte limpede în cazul în care au existat dubii pe această temă. Atât la nivelul județului Timiș, cât și la nivelul Municipiului Timișoara, PNL va forma majoritățile de guvernare locală cu USR-Plus, să fim clari, limpezi. Sigur că la baza acestei colaborări trebuie să stea fundamente solide, trebuie să stea principii de funcționare a acestor majorități, trebuie să stea un respect reciproc care să fie manifestat printr-o nonagresiune între cele două părți și de asemenea să fie obiectivele pe care le urmărim în guvernarea locală comună între PNL și USR-Plus. (…). Nu știu dacă au fost blocate (n.r. negocierile dintre PNL și USR-Plus). Din punctul meu de vedere decizia noastră este clară, PNL va forma va forma majoritățile de guvernare și la nivel de județ și la nivelul Municipiului Timișoara și în alte localități din județ unde e posibil cu USR-Plus“, a spus premierul Ludovic Orban.

Președintele interimar al PNL Timiș și președintele CJT, Alin Nica a semnat vineri, 23 octombrie, în fața presei protocolul de colaborare la nivel local cu USR-Plus, însă se așteaptă și ca Dominic Fritz (USR-Plus), primarul ales al Timișoarei să-l semneze.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *