Premierul Florin Cîțu despre nebunia de la Timișoara: “Nu îmi explic cum să ajungi să ai 20.000 de locuri libere la vaccinare și să fii în carantină”

Premierul Florin Cîțu despre nebunia de la Timișoara: “Nu îmi explic cum să ajungi să ai 20.000 de locuri libere la vaccinare și să fii în carantină”

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Florin Cîțu afirmă că la Timişoara, unde au existat critici pentru numărul redus de vaccinuri repartizate, există multe locuri libere pe listele de aşteptare. Premierul a anunțat că le-a cerut coordonatorului campaniei de vaccinare și ministrului Sănătății ca în zonele cu rată mare de infectare, unde sunt locuri libere pe platforma de vaccinare, să fie permisă vaccinarea persoanelor din etapa a treia.

Am cerut ca în zonele precum Timișoara, carantinate, și unde sunt locuri libere, să se permită vaccinarea celor din etapa 3. E o nebunie să lași locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze. Dacă persoanele din etapa 1 și etapa 2 nu vor să se vaccineze, să lăsăm persoanele din etapa 3. Cer mai multă atenție“, a declarat premierul Cîțu, luni dimineaţă, la Parlament.

Cîţu a mai declarat că a verificat situația din Timiș și a aflat că sunt 20.000 de locuri libere în platforma de vaccinare.  Premierul a afirmat, în legătură cu decizia de carantinare a Timișoarei: “Nu îmi explic cum să ajungi să ai 20.000 de locuri libere și să fii în carantină. Primarul și președintele Consiliului Județean ar trebui să comunice mai mult pe tema vaccinării. E clar că acolo nu s-au respectat regulile și nu au fost sancționați“.

Sursa: știripesurse.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *