Premieră. Zbor direct Timișoara – Tunisia, la sfârșitul lui mai

Premieră. Zbor direct Timișoara – Tunisia, la sfârșitul lui mai

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Noutăți pentru sezonul estival cu zbor direct de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Este vorba de  Hammamet – Tunisia, câte o cursă pe sâptămână, începând de sâmbătă, 25 mai.

Hammamet este un oraș-stațiune de pe coasta Mării Mediterane situat la 65 km de capitala Tunis, în partea de sud est a peninsulei Cap Bon. După cum spune și denumirea (hammam însemnă baie în limba turcă), plajele întinse, apa clară și caldă au făcut din aceasta zonă o destinație favorită încă din perioada islamică. De la începutul secolului XX orașul devine una dintre stațiunile turistice reprezentative ale țării.

Hammamet oferă unele dintre cele mai bune plaje cu nisip fin din Tunisia.Vechiul oraș are câteva străzi înguste pe care se pot găsi mici magazine cu suveniruri. În zona comerciala modernă a orașului se găsesc buticuri, restaurante bune, cafenele și baruri. Siturile orașului includ Medina cu o mare moschee, băile arabe (Hammams) și multe obiecte de olărit, Hammamet este singurul centru de olărit important din Tunisia, aceasta artă fiind transmisă din generație în generație. Viața de noapte din Hammamet este la fel de faimoasă ca și plajele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *